Onderdelen

Als je juwelen hebt, dan is het altijd goed om te kijken naar de mogelijkheden van onderdelen. Hierdoor weet je zeker dat je een webshop hebt waar je alles kunt kopen voor als jouw sieraden kapot gaan. Maar aan welke onderdelen moet je dan denken? We zullen hieronder kort stilstaan bij een aantal onderdelen zodat je zeker weet waar je een beroep op kunt doen als jouw sieraden kapot gaan. Mocht jouw sieraad kapot zijn gegaan en wil jij aanvullende informatie? Dan is het goed om contact op te nemen met ons. Wij kijken graag met je mee of we jouw sieraad kunnen repareren.

Onderdelen voor een horloge

Als je een horloge hebt, kan het voorkomen dat je scharnieren kapot gaan. Dat is natuurlijk vervelend, maar het is niet per se noodzakelijk om een geheel nieuwe horloge aan te schaffen. Het advies hierbij is om een nieuw scharnier aan te schaffen zodat je hier weer gebruik van kunt maken. Ben jij benieuwd wat de kosten zijn? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen je graag bij het maken van een goede prijs zodat jij weer optimaal kunt genieten van jouw horloge.

Armband kapot gegaan?

Is jouw armband kapot gegaan? Dan is het aan te raden om te kijken naar de mogelijkheden om deze te laten maken. Over Het algemeen zijn er voldoende onderdelen beschikbaar waardoor jij de armband weer kunt maken. Het is echter wel van belang dat deze aansluit bij de rest van de armband en om deze reden is het goed om te kijken naar de mogelijkheden. Het is echter wel fijn om te weten dat je niet opnieuw een armband hoeft te kopen want dat is natuurlijk weer een dure uitgave. Om deze reden is het goed om te kijken naar de mogelijkheden voor het laten repareren van een armband zodat je optimaal kunt genieten van jouw parel.