Wil je graag een keer een ander look aan jouw haar geven? Dan komen hairextensions goed van pas. De clip-in extensions zijn hier goed voor geschikt. Voeg acht haarbanen van de hairextensions toe en jouw haar heeft de look waar jij voor wilde gaan! Je kan ervoor kiezen om de extensions lang te laten of korter te knippen. Ook kan je de extensions gebruiken om een vollere bos haar te creëren. Het is wel belangrijk dat de extensions goed verzorgt worden. Door een goede verzorging blijven ze mooi.

Slapen met extensions

Je kan prima met extensions in slapen. Je kan hiervoor wel het best het haar vastzetten en een satijnen kussensloop om jouw kussen heen te doen. Zo loop je het minste risico op beschadiging. Je verkoopt zo ook dat je wakker wordt met veel klitten. Het hebben van klitten bij de aanhechtingen van de extensions is niet voordelig. Slaap daarom ook niet met nat haar. Anders verhoog je de kans op klitten. De extensions raken dan sneller los of zakken een stukje naar beneden uit. Wij raden voornamelijk aan om te slapen met het haar in een vlecht. In een vlecht voorkom je de meeste beschadigingen. Borstel het haar na het slapen ook niet te ruw uit. 

Hoe houd je de extensions mooi in de zomer?

Zwemmen in het zwembad of in de zee kan prima met de extensions. Je moet alleen niet vergeten om de extensions na het zwemmen goed uit te wassen en te verzorgen. Zwemmen in chloor is alleen minder prettig voor de extensions. Het chloor tast het haar aan. Geef daarom jouw haar in de zomer een extra verzorging. Zorg voor een goede bescherming tegen de uv-stralen. Het dragen van een petje of hoedje kan jouw haar goed beschermen tegen de uv-stralingen. Door chloor en zonnebrandcrème kan jouw haarkleur veranderen. Pas met deze producten dus goed op.

Jouw haar stylen met hitte apparaten

Door een stijltang, föhn of krultang kun jij jouw haar in vorm brengen. Alleen kunnen deze apparaten jouw haar aantasten wanneer jij gen hittebescherming gebruikt. Je kan deze stylingtools wel het beste zoveel mogelijk voorkomen. De hitte laat het haar uitdrogen en beschadigd jouw haa. Door droog haar wordt jouw haar ook pluizig. Dit moet je voorkomen. gebruik daarom altijd beschermings producten voor jouw haar. Gebruik ook een föhn of styling tool met een ionische werking. Dit maakt het haar minder statisch en zorgt ervoor dat het haar minder uitdroogt.