Kettingen

Als je aan sieraden denkt denk je waarschijnlijk gelijk aan een ketting. Kettingen zijn zeer populair omdat je zoveel verschillende soorten kettingen hebt. Je hebt hele kleine kettingen, maar ook hele grote kettingen. Een ketting is wat de meeste mensen gelijk zien aan je wanneer je ergens binnenloopt. Een ketting zit namelijk om je hals heen en als daar iets glimt dan kijken mensen er gelijk naar.

Wanneer je een jurk aan hebt of een shirt met een open hals dan is je outfit niet compleet! Wanneer je een ketting eraan toevoegt ziet het er gelijk een stuk beter uit. Je moet natuurlijk wel een ketting hebben die bij jou past. Draag jij alleen maar zilveren sieraden, dan kies je voor een ketting die gemaakt is van goud, witgoud of iets anders met dezelfde kleur. Hetzelfde geld voor zilver. Als je verschillende kleuren sieraden door elkaar draagt kan het nogal slordig overkomen en dat moet je zeker niet hebben!

alissa-de-leva-DeM8mEQf138-unsplash

Verschillende soorten kettingen

Je hebt verschillende soorten kettingen. Je hebt chokers. Dit zijn kettingen die strak tegen je hals zitten. Natuurlijk zitten deze niet te strak dat je stikt of moeilijk adem kan halen. Deze ketting kan worden gemaakt met verschillende materialen bijvoorbeeld; Zijde of met metaal. Deze kettingen kunnen ook mooi versierd worden met diamantjes of iets anders. Je hebt ook een schakelketting. Deze wordt steeds vaker gedragen. Dit is een ketting waar allemaal schakels aan elkaar vast zitten. Deze ketting wordt zo gedragen en er zit bijna nooit een bedel of hanger aan. Je hebt ook de slangenketting. De ketting lijkt hierbij heel erg op de huid van een slang, daardoor de naam slangenketting. Deze ketting wordt niet met bedeltjes gedragen maar soms zitten er wel diamanten bij. Naast deze drie prachtige kettingen zijn er veel meer andere soorten kettingen.

De materialen van deze zelfgemaakte ketting zijn zorgvuldig gekozen en met veel passie in elkaar gezet. Er zijn verschillende formaten van de kettingen. Zo heb je hele lange kettingen, maar ook weer korte kettingen en kettingen waarvan je zelf de lengte kan kiezen. Bij kettingen kan je kiezen of je geen bedeltjes of hangertjes wilt of juist wel. Het ligt eraan wat jouw stijl is. Veel mensen vinden het mooi als er een klein diamantje aanzit of juist hele grote parels. Als je kettingen niet fijn vind zitten zijn er genoeg andere sieraden die je wel om kan doen en je outfit is dan nog steeds compleet!